Väder Malå

Malå ligger mitt i Västerbottens inland och är en del av Lappland.
Välkommen till Malå – med allt så nära. Här kan du hitta ditt äventyr!

SMS-tjänst

Malå kommun använder SMS-tjänst för information till medborgarna                                  

Utökad medborgarservice med smidig teknik.

För att snabbt kunna informera invånare vid driftstörningar, avstängningar och andra händelser använder Malå kommun en SMS-tjänst. Med denna teknik kan vi nå alla med mobiltelefon och informationen kan läsas direkt.

UMS (Unified message system) är företaget som levererar tekniken och det är ett system som används av drygt 60 kommuner i Sverige för enkel och snabb information till kunder via mobiltelefon. Tekniken kan användas till att skicka meddelande som berör enbart en fastighet, ett kvarter, bostadsområde eller en hel kommun. Detta gör att man vet att informationen man får är personligt riktad till mig.     

smsx3                                                                                                                                                           

Meddelande går till de personer som är över 16 år, är folkbokförda på berörd adress och har en mobiltelefon registrerad på adressen.

Det kan gälla driftstörningar på vattentillförseln, men kommer också att användas till andra planerade eller akuta händelser från tekniska avdelningen, skola, räddningstjänst eller omsorg.

Flera adresser kan läggas till ditt telefonnummer. Om du kanske har både hus och stuga inom Malå kommun, och kanske äldre anhöriga som du också vill få information om, ska du gå in och registrera ditt telefonnummer på dessa adresser. Komplettera även med eventuella kontantkortstelefoner och jobbmobiler som kanske inte är registrerade på den fastighet som berörs.
I länken nedan kan du kontrollera att dina uppgifter stämmer, lägga till fler mobilnummer eller adresser och ta bort uppgifter.  (https://secure.umscom.se/cdm/)
Följ länken för manual

Registret är huvudsakligen baserat på data från Bisnode och vi lämnar inte ut uppgifter till någon. Registret används bara för detta syfte och inte för kommersiellt bruk.

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med personuppgiftslagen.

Har du frågor , kontakta  Annika M Johansson 0953-14019 , annika.m.johansson@mala.se

Sidan uppdaterades senast 2019-03-04

logo

Välkommen att kontakta oss!

Kommunväxel 0953 - 140 00

Länk till öppettider i växeln och kommunhuset

Länk till kontaktuppgifter