Väder Malå

Malå ligger mitt i Västerbottens inland och är en del av Lappland.
Välkommen till Malå – med allt så nära. Här kan du hitta ditt äventyr!

Webbokning av lokaler/hallar

Nu finns det möjlighet att boka lokaler, hallar och anläggningar via kommunens webbokning. Du kan även använda systemet för att se när lokaler, hallar och anläggningar är lediga eller öppna för allmänheten.

OBS! För att nyttja tider under helgerna så ska bokningen vara gjord innan fredag kl. 14:00, för att du/ni ska hinna hämta ut en nyckel till lokalen/anläggningen. Övrig bokning görs senast dagen innan önskad tid.

resursbokn1

Vid första tillfället du ska göra en bokning behöver du skapa en egen användare. Vill du endast se om lokalen/hallen/anläggningen är ledig behöver du ingen inloggning. (Du måste vara 18 år för att boka tider.)

Alla bokningar som görs, blir synliga i bokninssystemet som "Preliminär" till dess att en administratör har granskat och godkänt bokningen.

Villkor och avgifter
I länken nedan hittar du prislistan för kommunens idrottshaller och andra anläggningar och lokaler.
Länk: Villkor och avgifter

Avbokning
För avbokning av redan bokade tider så måste kunden kontakta administratör via e-post eller telefon, senast dagen innan. Kontaktuppgifter finns till höger.

Debitering
Faktura för nyttjande av lokal, hallar och anläggningar skickas ut i efterhand. Detta gäller även för tid (bokningar) som ej nyttjas men ej heller blivit avbokade i förtid.

Städning
Alla lokaler, hallar och anläggningar ska städas efter nyttjande. Om städningen bedöms som otillräckligt så kommer kunden att debiteras med en städkostnad.

Tobaksfritt
Vänligen respektera att alla våra lokaler och anläggningar är tobaksfria, i enlighet med 2 § tobakslagen.

Länk: Webbokning (öppnas i nytt fönster)

Sidan uppdaterades senast 2016-05-27

logo

Välkommen att kontakta oss!

För ytterligare information kontakta:

Nina Olofsdotter, tfn: 0953 - 140 65
E-post: fornamn.efternamn@mala.se

Kommunväxel 0953 - 140 00

Länk till öppettider i växeln och kommunhuset

Länk till kontaktuppgifter