Väder Malå

Malå ligger mitt i Västerbottens inland och är en del av Lappland.
Välkommen till Malå – med allt så nära. Här kan du hitta ditt äventyr!

Malå kommun - Kartsamling

 
IMG_1866

Foto: Ricke.se

Hej och välkommen till Malå kommuns kartografiska databas. Ett av byggnadskontorets främsta arbetsredskap för att serva kommuninnevånarna med kartor och ritningar av olika slag. I denna kartbas finns exempel på kartor som vi använder oss av i det dagliga arbetet. Utvecklingen inom dataområdet har gjort att vi numer nästan uteslutande använder oss av digitala kartor, dvs kartor anpassade för datorer.

Dessa kartor har många fördelar jämfört med de traditionella papperskartorna. De största fördelarna med digitalala kartor är snabbheten och flexibiliteten. Utifrån en kartdatabas kan en mängd olika karttyper framställas på kort tid för att åskådliggöra information.

För att kunna erbjuda någorlunda "vettiga" kartbilder, med en acceptabel upplösning, blir bildfilerna relativt stora och då kan det ibland ta tid att ladda hem bilderna. Kartbilderna är av JPEG-format med upplösning ca 640x480 punkter och 150-200 kb/st. Genom att klicka på vissa av kartorna kan man få en förstoring av det aktuella området, och om detta är möjligt anges det i rubriken.

Kontakta oss
För mer information ang kartor. Kartor ingår som en naturlig del i vårt dagliga arbete och vi har därför stor erfarenhet av karthantering, så väl digitalt som i pappersformat.

Kontaktperson: 
Stefan Sjöström, tfn: 0953 - 141 73
Sidan uppdaterades senast 2016-09-16

logo

Välkommen att kontakta oss!

Kommunväxel 0953 - 140 00

För ytterligare informaiton om kartor kontakta:
Stefan Sjöström, tfn: 0953 - 141 73
E-post: fornamn.efternamn@mala.se

Länk till öppettider i växeln och kommunhuset

Länk till kontaktuppgifter